Някои наши проекти

КОНТАКТИ

ДЕТСКАТА СТАЯ – ВЪЗПИТАВА САМОСТОЯТЕЛНОСТ

Съвремените детски стаи са все по-интересни и нестандартни. Готовите мебелни композиции са практични, но не винаги отговарят на реалните нужди, така че все повече дизайнери и родители търсят уникални решения,  съобразени с индивидуалната ситуация и желанията на самото дете. Мебелите са внимателно проектирани, така че да „растат” заедно с детето. Приспособяват се лесно към ежедневието и различните етапи, практични са и спестяват средства в дългосрочен план. Могат да се преконфигурират, да се регулират на височина и ширина. Естетиката им не е прекалено детска, за да могат по-дълго да се ползват. Предпочитат се естествените материали, висококачествените безопасни лакове на водна основа. Залага се на неутрални  тонове, които са успокояващи и са добър фон за развиване на  въображението. Постери с научно съдържание, нестандартни илюстрации, тапети или поставени в рамки рисунки на самото дете въвеждат изкуството в детската стая. Обемите за подреждане са по-малко на брой. Придържането към минимализма освобождава съзнанието и развива творчески качества. Премереното и обмисленото обзавеждане дава на децата пример за добър вкус и развива усещането им за естетика.

Безопасност, функционалност и цвят – трите закона на детските мебели и аксесоари, остават в сила. Модулните композиции, мебелите на колелца и олекотените конструкции са удобни с възможността да трансформират пространството. Акцентът е върху находчивите възможности за побиране на повече багаж на по-малко място. Добрите марки предлагат плоскости с безопасна обработка, заоблени ръбове и дръжки. Бялото присъства почти навсякъде, често в комбинация с ярки тонове като зелено, оранжево и жълто.

Най-лесният начин за декориране на стаята е с текстил и аксесоари – с израстването на детето те се сменят според неговия вкус, без да се налага подмяна на корпусната мебел.

Проектите на мебели за детски и тийнейджърски стаи са изработени за конкретни клиенти и са съобразени с техните желания и с пространството, с което разполагат. Може да проектираме напълно нова детска за вас или да калкулираме съществуващ проект съобразно вашите размери и нужди.подбираните материали в производството гарантират високо качество на мебелите и комфорт при тяхната употреба. Нашият затворен цикъл: дизайн, визуализация, производство, доставка и монтаж е предимство, което гарантира бързото и качествено изпълнение на всеки проект. Ние сме изключително гъвкави и бързи, успяваме да усвоим нови изделия в рамките на 15 дни, Предлагаме на клиентите си продукти от масивно дърво, МДФ, ЛПДЧ, с възможност за покритиес ПВЦ фолио. Внимателно подбираните материали в производството гарантират високо качество на мебелите и комфорт при тяхната употреба. Нашият затворен цикъл: дизайн, визуализация, производство, доставка и монтаж е предимство, което гарантира бързото и качествено изпълнение на всеки проект. Ние сме изключително гъвкави и бързи, успяваме да усвоим нови изделия в рамките на 15-20 дни.

Ако разполагате с малко помещение, в което да разположите детската стая, със сигурност сте си помисляли за двуетажните легла. За да е добре проектирана детската стая в нея трябва да има много място за игри и детски играчки, но и също така удобни легла за спокоен и непробуден сън. Дизайнът на двуетажните легла може да е много интересен за вашите деца. Реализирани проекти на детски стаи с двуетажни легла може да разгледате на нашият сайт.