Някои наши проекти

КОНТАКТИ

ОТЗИВИ

ВЕРА ВЕЗНЕВА

Фейсбук профил.

Препоръчвам! Доверихме се на екипа за цялостната изработка и монтаж на мебелите в новия ни дом. Бързо, качествено и коректно. В процеса получихме безценни насоки за практичност и издържливост на мебелите – нещо, което не можеш да получиш гледайки картинка или доверявайки се просто на интериорен дизайнер. Проектът за 120 кв.м. апартамент бе изпълнен за 4 месеца, което е впечатляваща скорост. Бих работила с тях отново за бъдещи проекти.

 

 

ВАЛЕНТИНА ДОБРЕВА

Фейсбук профил.

Екипът на Велин Андреев изработи всички мебели за нашия нов дом и сме изключително доволни от работата си с него и от финалния резултат. Много ни помогнаха със своя опит за проектирането на мебелите така че да са функционални и в същото време да впечатляват, съобразиха се с всички наши изисквания, а изработката е с най-добри материали и внимание към всеки най-малък детайл.
Валентина Добрева, София

СВЕТЛА ТОНАШКА

Фейсбук профил.

Искам да изкажа сърдечни благодарности на екипа на AB Мебели и дизайн. Моят проект включваше изработка и монтаж на мечтаната ми кухня. Рядко се срещат толкова отговорни професионалисти да си вършат работата с желание и да оставят всичко готово за употреба. Благодаря ви и пожелавам още много доволни клиенти!