Някои наши проекти

КОНТАКТИ

Спалното обзавеждане не е лесна задача за всеки. Благодарение на нашия богат опит, вие нашите клиенти спокойно може да ни се доверите. Ние знаем според размерите на вашата стая, какво би било най-полезно и функционално, за да го ползвате с удоволствие. Това е мястото за отдих и релакс в нашия дом! Там трябва да се чувстваме комфортно и приятно, за да сме отпочинали за следващия работен ден. Предлагаме различни варианти на тапицирани спални, които могат да бъдат с амортесьорен механизъм или с чекмеджета. Ако стаята не е голяма добро решение е гардероб с плъзгащи врати. Механизмите, които използваме са най-добрите на пазара. В гардероба може да предвидим лед осветление с датчик за близост, за да осветим цялата вътрешна част. Нощни шкафчета, тоалетки, скринове в различен стил могат да допълнят вашата спалня. За тази цел нашите дизайнери са на ваше разположение, а ако имате вече изготвен проект, няма проблеми да бъде реализиран от нас.

Многофункционални спални

В съвременото ежедневие леглото в спалнята придобива нови измерения и функционалност. Вграждането на място за допълнителен багаж, шкафове, отделения за обемни чанти е изключително практично. По-този начин се осигурява пространство с размери на един допълнителен гардероб.

За целта към спалното лягло се монтира допълнителен механизъм с определени технически характеристики за устойчивост. По този начин матрака се повдига и пространството под него е свободно за допълнителни вещи. Подобни проекти реализирани от нашата фирма може да посетите тук.