Някои наши проекти

КОНТАКТИ

Поради затворения цикъл проектиране-производство-доставка и монтаж, гарантираме за изпълнението на нашия проект. Така носим цялата отговорност по изработката и монтажа на мебелите. Гарантираме, че всичко ще се получи, така както сме го проектирали и както сме се разбрали с вас. Изработваме и мебели по ваш проект, като обръщаме сериозно внимание на създадения ви вече проект и предварително ви разясняваме подробности относно неговото изпълнение. Защото има много случаи, когато нещо от готовия ви проект е на практика неизпълнимо и ние сме длъжни да ви предупредим и да измислим заедно неговото решение.
Изработваме и мебели по ваш проект, като обръщаме сериозно внимание на създадения ви вече проект и предварително ви разясняваме подробности относно неговото изпълнение. Защото има много случаи, когато нещо от готовия ви проект е на практика неизпълнимо и ние сме длъжни да ви предупредим и да измислим заедно неговото решение.
Работим с всички производители на плоскости: ПДЧ и МДФ. Предлагаме и мебели от масив. Обков поръчваме на нашите колеги от BLUM, Hetich, Salex, Роси, Балкан Юг, Sevrol, Dikam и др. За плотове и гърбове използваме технически или естествен камък. За кухненското обзавеждане може да си закупите всички ел.уреди от нас включително мивка, смесител, мелница и т.н.
При цялостно обзавеждане правим отстъпка на ел.уредите. Когато поръчате цялостно обзавеждане на вашия апартамент, ние поемаме монтажа на мебелите, връзване на ел.уреди към ВиК и ел.инсталацията. За повечето мебели като кухня, секция, гардероби предлагаме и лед осветление, което може да бъде вградено или външно в алуминиеви профили.
Обзавеждане на детски градини
АВ Мебели Дизайн предлага цялостно обзавеждане на Детски градини. Изработваме легла, гардеробчета, маси, радиаторни решетки и други мебели необходими за обзавеждането на една детска градина.