Някои наши проекти

КОНТАКТИ

Банята е онова приятно местенце, където всеки забравя грижите, умората, проблемите и се наслаждава на пръските вода, които отмиват всичко. Превърнете това помещение в свой собствен оазис и го подредете по свой вкус, така че да стане една любима част от дома.
Модерната баня се отличава освен със завидна функционалност, още и с невероятна красота, а елементите от дърво осезаемо допринасят за това. Те ще паснат перфектно на баня, пресъздаваща естествената природна красота, която често вдъхновява дизайнерите да вплетат в това помещение елементи в бяло, зелено и кафяво. Класическият стил също повелява в банята да присъстват елементи от дърво, като за този вариант по-подходящ би бил масивен тъмен шкаф с чекмеджета, който да приюти хавлиите и тоалетните принадлежности. Дървените акценти са идеален начин да разчупите визията на семплата баня, подчинена на минимализма, като за целта оборудвате огледалото с практична рамка от този материал или пък заложите на красиви стенни декорации, които ще впечатляват вашите гости.
Масивният шкаф от дърво може да направи банята по-стилна и уютна, но също така би могъл и да я стесни визуално. Ето защо елементите от тъмно дърво не са подходящи за твърде малки и схлупени помещения, а остават доказано удачен вариант за просторни стаи, окъпани в бяло. От друга страна дървеният плот би придал кокетно рустик излъчване на банята, особено ако върху него е разположена мивката, а пространството под нея е оставено отворено. Тук основният съвет на специалистите е да експериментирате умерено с дизайна, като обърнете особено внимание на размерите и цвета на елементите от дърво. Желателно е те да бъдат съчетани с по-изчистени и семпли мебели и декорации, така че да се превърнат в стилен акцент от интериора, който не създава впечатление за претрупано и негостоприемно помещение.