Някои наши проекти

КОНТАКТИ

[ за компанията ]

ДОБРИТЕ РЕШЕНИЯ

Създадохме АВ Мебели Дизайн  за Вас. За всички, които искат практична, модерна, удобна и уютна среда. За тези, които нямат идея какво искат, но искат. Както и за тези, които имат прекалено много идеи, но не знаят как най-добре да ги реализират.

Добре планираното и формирано пространство повишава качеството на обитаване и чувството на уют със средата.

Екипът ни е готов да отговори на Вашите очаквания, предпочитания и желания. Работим с ентусиазъм и страст, за да може да получите най- доброто. Убедени сме, че в съвременното напрегнато ежедневие е от първостепенно значение да живеете, работите и почивате в удобна, функционална и приятна обстановка. Води ни дизайнът, но вярваме, че той се подчинява на функцията.

Всяко наше решение е функционален интериор, който съчетава красота, лукс, елегантност и комфорт. Основният ни стремеж е към създаването на пространства, изцяло събразени с вкуса на всеки отделен клиент, които притежават непреходен стил и радват сетивата.

Пространството, в което живеем трябва да бъде добре планирано, с високо качество на дизайна и да притежава функционалност – казвали сме ви го много пъти, казваме го и сега. 

Напомняме го тъй като все по-модерно е да се използват мебели, които могат да предложат голям брой места за съхранение на домакински уреди, ежедневни предмети, аксесоари и други неща, които само натоварват интериора. Тенденциите са на показ да са само стила, качеството и нищо повече.

[ СТРАТЕГИЯ НА КОМПАНИЯТА ]

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

Трудното ни се отдава, а невъзможното ни забавя!

мисия

Реализиране на идеята в добре планирано и организирано пространство.

Визия

Ние не поставяме ограничения пред нашите клиенти. Води ни дизайнът, но вярваме, че той се подчинява на функцията.

Предимство
[ +]
клиенти до момента
[ +]
ГОДИНИ ОПИТ
[ +]
получени отличия
[ +]
брой офиси
[ отзиви ]

какво казват клиентите за нас

"Препоръчвам! Доверихме се на екипа за цялостната изработка и монтаж на мебелите в новия ни дом. Бързо, качествено и коректно. В процеса получихме безценни насоки за практичност и издържливост на мебелите – нещо, което не можеш да получиш гледайки картинка или доверявайки се просто на интериорен дизайнер. Проектът за 120 кв.м. апартамент бе изпълнен за 4 месеца, което е впечатляваща скорост. Бих работила с тях отново за бъдещи проекти."
Вера Везнева
Client of Company
"Екипът на Велин Андреев изработи всички мебели за нашия нов дом и сме изключително доволни от работата си с него и от финалния резултат. Много ни помогнаха със своя опит за проектирането на мебелите така че да са функционални и в същото време да впечатляват, съобразиха се с всички наши изисквания, а изработката е с най-добри материали и внимание към всеки най-малък детайл. "
Валентина Добрева
Client of Company
"Искам да изкажа сърдечни благодарности на екипа на AB Мебели и дизайн. Моят проект включваше изработка и монтаж на мечтаната ми кухня. Рядко се срещат толкова отговорни професионалисти да си вършат работата с желание и да оставят всичко готово за употреба. Благодаря ви и пожелавам още много доволни клиенти!."
Светла Тонашка
Client of Company