Някои наши проекти

КОНТАКТИ

ГАРДЕРОБЪТ – ПЕРФЕКТНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ 

Гардеробът е най-утилитарната мебел в дома. Често обаче, вдъхновени от различните модели в каталозите, се прехласваме по дизайна и забравяме функцията.

Те се конструират според нуждите и мястото в помещенията и могат да бъдат допълнение към мебелировката на спалня, дневна, коридор и други. За изработката им се използват различни материали – има богат избор цветове и различни по характеристики плоскости. Могат да бъдат с плъзгащи врати или с отваряеми. В случай че имате отделно помещение за стая – дрешник, препоръчваме използването на конзолни системи – с метални носещи колонки от под до таван и конзолни рафтове и аксесоари с възможност за разместване в зависимост от сезона и вида дрехи. Положителна черта на този вид системи е, че винаги могат да бъдат купувани допълнителни рафтове и аксесоари. Съществуват системи за окачване на носещи лайстни върху стена, разпробити по цялата си височина, на които се закачват конзолни рафтове, чекмеджета, контейнери, лостове  и аксесоари. При тази система лостовете могат да са по цялата дължина на стените, без да бъдат прекъсвани от колонки. При отворени дрешници е препоръчително дрехите да седят в калъфи, за да са защитени от прах.

На сайта сме представили реализирани проекти на многофунционални гардероби в спални помещения, коридори, иновативни стени, превърнати в функционално разделение за гардероб и помещение на пералня и сушилня, както и гардеробна като помещение към спалня.